به گزارش پایگاه خبری آهننیوز، غلامرضا سلیمی، معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه با اشاره به افزایش تولید ۳۴.۱ درصدی فولاد خام ایران نسبت به ماه مشابه سال قبل، گفت: گروه فولاد مبارکه (فولاد مبارکه، فولاد سبا و فولاد هرمزگان) در هفتماهه نخست سال ۲۰۲۲ موفق شد حدود ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۵.۶ درصدی را تجربه کرده است.
وی خاطرنشان کرد: از میان ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان، تنها تولید فولاد خام هند و ایران در هفتماهه نخست سال ۲۰۲۲ افزایش داشته است و ۸ کشور دیگر در این دوره، کاهش تولید را تجربه کردهاند.
سلیمی در پاسخ به این سؤال که برای دستیابی به این موفقیتها چه اقداماتی انجام شده است ادامه داد: یکی از مهمترین راهکارهای این شرکت برای تحقق برنامه تولید، در نظر گرفتن محدودیتها بهصورت ماهانه، فصلی و سالانه است. فولاد مبارکه با برقراری ارتباط با نهادهای بالادستی و تأمینکنندگان برق توانست از شدت و زمان محدودیتهای انرژی آگاهی یابد و با توجه به الگوهای بهدستآمده از این محدودیتها، توانستیم با سناریوسازی در حالتهای خوشبینانه، محتمل و بدبینانه برنامههای خود را متناسب با محدودیتهای انرژی تنظیم کنیم. به این معنی که با در نظر گرفتن سناریوهای مختلف پیشبینیها و اقدامات لازم را از ماهها قبل انجام دادیم که در صورت اتفاق افتادن هر سناریو، آمادگی و منابع لازم جهت مواجه و انجام اقدامات مقتضی را داشته باشیم.
همچنین در این راستا تعمیرات سالانه و اجرای طرحهای توسعه را در زمان محدودیتها قراردادیم تا شرکت از این زمانهای توقف بهصورت بهینه بهرهمند شود. سناریوسازی و استفاده از زمانهای توقف به این معنا نیست که شرکت فولاد مبارکه ظرفیت ازدسترفته نداشته است و قطعا در زمان محدودیتها بخشی از ظرفیت تولید از دست رفت. بااینحال، با در نظر گرفتن محدودیتهای پیشبینیشده، نتایج برنامهریزی به اهداف شرکت نزدیکتر و موجبات تحقق برنامه ماهانه و رشد تولید بالای ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ را فراهم کرد. بهگونهای که رشد ۱۶.۴ درصد در تولید آهن اسفنجی، رشد ۱۱.۹ درصدی در تولید تختال و رشد ۱۰.۷ درصدی در تولید کلاف گرم فولاد مبارکه را در بازه زمانی پنجماهه نخست سال جاری به همراه داشت.
وی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: آنچنان که آمارها و نمودارها نشان میدهند از میان ۱۰ تولیدکننده بزرگ فولاد جهان تنها تولید فولاد هند و ایران در هفتماهه نخست سال ۲۰۲۲ افزایش داشته است و ۸ کشور دیگر در این دوره کاهش تولید را تجربه کردهاند. نکته حائز اهمیت این است که با این رشد تولید و البته با نقشآفرینی درخشان گروه فولاد مبارکه شاهدیم که جایگاه فولاد ایران بین ۱۰ تولیدکننده برتر جهان همچنان در سکوی دهم بدون تنزل تثبیت شده است.
پایان پیام/ ف
نظر شما